Tisztelt Jelentkező, leendő Munkatársunk!

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődik a FacebookTV VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ, ÜZLETKÖTŐ-i állásajánlata iránt!

Egy kivételes munkalehetőséget kínálunk, amelyben MINDENKI megtalálhatja sikerét és emellett anyagi, emberi elismertségét is.

A FacebookTV egy nagynevű és előnyös marketinggel rendelkező társaság, amely túlzás nélkül az egész világon egyedülálló, multimédiás weboldalt hozott létre. Üzletpolitikájának köszönhetően, olyan üzleti portfólióval rendelkezik, aminek eredményeképpen több minőségi és könnyen értékesíthető reklám és egyéb médiás szolgáltatási csomagokat forgalmaz, valamint egy olyan hotel projektet, amelyet egyetlen tv társaság sem hozott lére.

Elöljáróban felhívjuk a figyelmet, hogy az egész világon, jelenlegi formájában senki nem üzemeltet ilyen multimédiás on-line internetes és kábel tv-t sem.

Dolgozzon a Facebook TV-nél, ahol biztos karrier lehetőséget kínálunk!

Jelentkezzen most, jó időben, jó helyen!

VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ, ÜZLETKÖTŐ-i állásajánlatunk feltételei és részletei:

A FacebookTV az egész ország területén, (stratégiájának megfelelően az egész világon) direkt értékesítési módszerrel kívánja szolgáltatási csomagjait forgalomba hozni. Ezért az egész ország területéről, valamint internetes munkához a világ összes országából várja a jelentkezéseket, de elődlegesen Magyarországról VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ, ÜZLETKÖTŐ-i, és médiával vagy értékesítésben jártas vezetői állás betöltésére.

A fő feladat az említett weboldalhoz és internetet-Tv-hez, valamint kábel tv-hez kapcsolódó szolgáltatási és reklám-csomagok minél szélesebb körű értékesítése és célzott prezentálása, ajánlása az alábbi vevőkör számára: minden olyan kereskedő, vállalkozó cégnek, amelynek elege van az eddig használt, korszerűtlen írás és fotó alapú hirdetésekből.

Hisz a mai gazdasági helyzetben egy vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy felesleges sok százezer forintot költsön el értelmetlen és nem célirányos reklámokra. Miközben itt a forradalmian új VIDEÓ alapú hirdetési lehetőség a FacebookTV weboldalán, internetes és kábel tv csatornával, mely egy sokkal korszerűbb, hatékonyabb marketing stratégiát kínál, világpiacra jutási eséllyel. Jelenleg bevezető árakkal dolgozunk, így egy VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ, ÜZLETKÖTŐ könnyedén elérhet egy versenyképes, átlag feletti jövedelmet. A szolgáltatási csomagok bemutatása, prezentálása mellett fontos a szerződött partnerekkel való folyamatos kapcsolattartás is.

A FacebookTV pozitív megítélése, valamint brandje miatt, egy gyorsan növekvő felhasználói közösség. A legkorszerűbb videó alapú hírközlés és hirdetési csomagok folytán, egy rendkívüli karrier és anyagi lehetőséget kínál. Az állás betöltéséhez elsődlegesen vállalkozókat keresünk, de nem kizáró ok, ha valaki még nem az. A jutalékok és a bónuszok kifizetéséig számlaképesség szükséges, amihez cégünk segítséget fog nyújtani, részben szakmai oktatásainkon, részben személyes tanácsadáson keresztül. A konkrét értékesítési csatornákról az első cégbemutató és oktatási napon tájékoztatunk minden agilis, dolgozni és magas jövedelmet elérni kívánó jelentkezőt! Az üzleti portfóliókról a www.facebooktv.net weboldalon tájékozódhat!

Miből keletkezik egy VÁLLALKOZÁS-FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ, ÜZLETKÖTŐ munkatárs jövedelme?

Elsősorban az értékesített reklámszolgáltatás mennyiség nettó értékének 15%-ából, tehát ez az összeg minden egyes értékesítés után jár.
A reklámmegrendelések, kis reklámfilmek és egyéb reklámanyagok elkészítésével is jár, ezért a megrendelt reklámhoz ha a megrendelő ezeket is kéri, akkor ezután is 15%-ot kap az üzletkötő. Fontos megjegyezni, hogy itt az üzletkötés után kapta a másodlagos jutalékot, de a reklámfilm elkészítését a FacebookTV végzi és műsorba is ő helyezi.

Anyacégünk, amerikai, floridai cégbejegyzésű részvénytársaság, amely zárt körben működik. Mivel részvénytársaságról van szó, ezért az üzletfejlesztéshez üzlettársakat kívánunk bevonni, mely keretén belül a jelentkező tulajdonos részvényt fog kapni. A befektetők, ileltve üzlettársak megtalálása is üzletkötői feladat (részben) központi segítséggel.Ezen részvények értékesitését nagyon magas jutalékkal honoráljuk, mely jelenleg 10%.
Tehát példaképpen 1.000.000 Ft részvényértékesítés után 100.000 Ft nettó jutalék jár az üzletkötőnek. Újabb üzletkötői feladat az úgynevezett megyei franchise jogok értékesítése, mely után szintén 10% üzletkötői jutalék jár. Egy megyei franchise jog értékesítése 3.000.000 Ft, így egy üzletkötés után 300.000 Ft jutalék jár.
Egyéb termékeink és értékesíteni kivánt csomagjaink leírását megtalálja a Szolgáltatások és árak menüpontban.
Cégünk országos értékesítői jogok eladásával is foglalkozik, mivel nemzetközi piacépítést hajt végre. Egy orságos értékesítési jog ára 1-3 millió dollár között van, igy az üzletkötő eladásonként kap 10% jutalékot.
Ezen kívül csoportépítés és minimum elvárt teljesítmény elérése esetén a jövedelem, a mindenkori értékesített mennyiség nettó értékének plusz 5%-a.

A bónusz jutalék akkor jár egy médiareferens számára, ha két kollegával együtt dolgozik és a két kolléga havi teljesítménye eléri, illetve meghaladja a 300.000 Ft + áfa/hónap forgalmat. A bónusz jutalék a kollégák teljesítménye után kerül elszámolásra. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ, ÜZLETKÖTŐ a facebooktv-nél havi szinten 2 kollégával dolgozva meg tud keresni nettó 2 millió Ft-ot is.

JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK

A képzések során mindenképpen szükséges a szolgáltatási csomagok és üzleti portfólió megismerése, illetve azok ismeretanyagának elsajátítása is. Az értékesítési technika, ami szervesen a FacebookTV üzleti portfóliójához tartozik, erre a célra lett kidolgozva. A haszonérvelés és a kifogáskezelés is nagyon fontos. Ezen kívül lényeges még a reklám-, és marketing képzési anyag elsajátítása, hiszen ez garantálja a sikeres munkavégzést.

Küldje el szakmai önéletrajzát e-mail címünkre: info@facebooktv.net

Minden jelentkezésre válaszolni fogunk!

Fontos tudni!

A FacebookTV VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ, ÜZLETKÖTŐ-i állás betöltésének feltétele a cég kötelező képzésein való részvétel, mely vizsgával zárul. A tevékenységet cégünknél csak a cégünk által kiadott tanúsítvánnyal lehet végezni, melynek kiadása törvényi kötelezettség is. A tanúsítványunk megszerzése tehát kötelező és díjköteles, melynek összege 29.900 Ft, mely összeg a jutalékban kerül jóváírásra megfelelő havi eredmények teljesítése esetén. Ezen feltételekről jelentkezésének elfogadása esetén pontosan tájékoztatjuk. Sikeres vizsga után FacebookTV-s tanúsítványt kap, arcképes igazolvánnyal. A képzés díjköteles, mely a weboldal portfóliójának teljes ismeretét tartalmazza, az üzleti csomagok kiegészítésével és eladás technikai ismeretekkel, valamint névre szóló Facebook Tv-s e-mail címmel, névjegykártyával és a munkavégzéshez szükséges minden dokumentációval (START csomag).

Ne feledje, a FacebookTv nem csak presztízs, hanem biztos megélhetés és karrier!