Tisztelt érdeklődő, kedves leendő partnerünk!

A facebboktv.net olyan internetes televízió, amely működését tekintve az egész világon egyedülálló és a hagyományos televíziókhoz hasonlóan a háztartásokban is elérhető.
A facebooktv.net minden mobil eszközön is nézhetővé tette a mozifilmeket, videókat, zenei műsorokat, így az ügyfél okos-telefonon, tableten, asztali számítógépen (PC-n), és laptopon is el tudja érni az összes szolgáltatást folyamatosan a nap 24 órájában korlátlan filmnézési lehetőséggel. A világon egyedülállóan csak a facebooktv.net-nél van lehetőség arra, hogy kilenc nyelv közül lehet választani és filmeket nézni.

A facebooktv.net egyedülálló üzleti és munkalehetőséget kínál, amelyben Ön is megtalálhatja sikerét, mind anyagi-, mind pedig emberi elismertségét.
A világ több, mint 120 országában közvetít adást, illetve tevékenykedik, -de elsősorban Magyarországon, megyénként – kizárólagos Franchise partneri pozíciót ajánlunk azoknak, akik kellő elkötelezettséget éreznek magukban ahhoz, hogy egyegyedülállóan új rendszerű, internetes, napi 24 órás, ismétlés nélküli mozi csatorna és videó megosztó üzleti tevékenységében vegyenek részt.

A facebooktv.net egy nagyszerű és előnyös marketinggel rendelkező mozi csatorna, mely túlzás nélkül az egész világon egyedülálló kényelmi szolgáltatásokat kínál. Ennek köszönhetően olyan internetes film nézési lehtőséget kívánunk értékesíteni, melyek nézőtábora csak Magyarországon több millió főt jelent. Olyan Franchise partnereket keresünk, akik az adott megyének a kizárólagos értékesítési jogát, mint Franchise partner megvásárolják.

Erre azért van szükség, mert a facebooktv.net nem a hagyományos televíziókhoz hasonlóan építi ki értékesítési rendszerét.

A Franchise partner, mint a megyei jog kizárólagos tulajdonosa szervezheti a megyei értékesítést. Fontos tudnivaló, hogy a Franchise partnerhez tartozik elszámolással az összes megyei médiareferens, aki a facebooktv.net szolgáltatási csomagját értékesítik.

Ezen kollégák szakmai, illetve értékesítési irányítását a franchise jog tulajdonosa és a központi facebooktv.net stúdiója látja el közösen.

A Franchise partner feladata:

  • a partnerekkel való kapcsolattartás
  • facebooktv.net népszerűsítése
  • coaching
  • önfejlesztés
  • az adott megyei forgalmazási eredményeinek növelése
  • az egyéni és a megyei értékesítési jelentések elkészítése
  • munkatervek végrehajtása és ellenőrzése
  • folyamatos piaci ellenőrzés

Értékesítési tapasztalat, illetve erkölcsi bizonyítvány szükséges a pozíció betöltéséhez, ezen kívül el kell végezni a központi stúdió által előírt képzéseket.

Az állás betöltése nincs végzettséghez kötve.

A facebooktv.net franchise jogának megvásárlásával járó előnyök:

A facebooktv.net aldomain használatának kizárólagos joga, az üzleti szolgáltatási portfólió megyei szintű lebonyolításának joga, reklám-és médiaszervezési jog és az értékesítési csapat kiépítésének teljes körű joga és kötelessége a Franchise partnernek. Mivel kizárólagos megyei franchise jogot biztosítunk az adott területre, a facebooktv.net franchise jogának ára 3 millió forint, mely fizetési opció személyes interjú alkalmával teljes körűen egyeztethető.
Ez az álláslehetőség egy kiemelt üzleti lehetőség is egyben, mely abban nyilvánul meg, hogy a kizárólagos közvetítési, reklám-és médiaértékesítési jog egy állandó és fix, versenyképes bevételt garantál a Franchise partner részére, mely a megye teljes forgalmának 20%-a + a bónusz jutalékok, továbbá a reklámbevételekből tevődik össze.
Átképzést és folyamatos belső képzést is biztosítunk. Mindezzel kiemelkedő karrierlehetőséget, korszerű munkakörülményeket és biztos anyagi hátteret kínálunk.
Ahhoz, hogy a potenciális ügyfeleket minél szélesebb körben tudjuk tájékoztatni erről az új lehetőségről, havi 1 millió Ft hirdetési felületet biztosítunk a Franchise partner részére, a facebooktv.net felületén. Ez éves szinten 12 millió forint hirdetési felület felhasználását jelenti, ha a szerződésben vállalt elvárt teljesítményt eléri.

Ne feledje!

A facebooktv.net Franchise partneri pozíciója nem csak presztízs, hanem biztos megélhetés és karrierlehetőség is. Jelentkezzen most, jó időben!

Készítsen FacebookTv csatornát és integrálja be saját Facebook profil oldalába, így magát, vállalkozását vagy bemutatkozását tudja megszemélyesíteni! Nem lesz személytelen a Facebook profil oldala!

Fényképes, szakmai önéletrajzát a drdozsa@facebooktv.net e-mail címre várjuk.

További információt a www.facebooktv.net oldalon olvashat.

Köszönjük figyelmét!