Világszerte a negyedik legnagyobb internet videó megosztó, internet tv, és telekommunikációs amerikai cég felvesz vállalkozás-fejlesztési reklám szakértő üzletkötőt és területi igazgatót. Az alapképzésünk díjköteles, mely meghatározott eredmények elérése esetén jóváírásra kerül. Képzésünk nem igényel szakirányú végzettséget mivel azt a cégünk biztosítja. Kiemelkedően magas jövedelem, fix jutalék, egyéb támogatások.

állásajánlat
Állásajánlat

A FacebookTV az egész ország területén, (stratégiájának megfelelően az egész világon) direkt értékesítési módszerrel kívánja szolgáltatási csomagjait forgalomba hozni. Ezért az egész ország területéről, valamint internetes munkához a világ összes országából várja a jelentkezéseket, de elődlegesen Magyarországról médiareferens-i, és médiával vagy értékesítésben jártas vezetői állás betöltésére.

A fő feladat az említett weboldalhoz és internetet-Tv-hez, valamint kábel tv-hez kapcsolódó szolgáltatási és reklám-csomagok minél szélesebb körű értékesítése és célzott prezentálása, ajánlása az alábbi vevőkör számára: minden olyan kereskedő, vállalkozó cégnek, amelynek elege van az eddig használt, korszerűtlen írás és fotó alapú hirdetésekből.

karrier
karrier

Jelentkezés fényképes Önéletrajzzal a következő címen: info@facebooktv.net