A FacebookTv

olyan internetes televízió, amely működését tekintve az egész világon elérhető mindenki számára, aki rendelkezik az otthonában valamilyen fix vagy mobil internet szolgáltatással. A mai kor internet és informatikai fejlettsége révén okos telefonon vagy tableten is elérhető minden filmnézéssel kapcsolatos igény, ami állhat mozifilmből, egyéb filmekből és zenei műsorokból. Természetesen minden műsor nézhető hagyományos televízión is, de mivel internetes televízió szolgáltatást nyújtunk, ezért a televíziónak rendelkezni kell valamilyen internet kapcsolattal, vagy egy internet kapcsolattal rendelkező mobil eszközt kell közbeiktatni.

FacebookTV Online TV
FacebookTV Online TV

A FacebooktTv minden mobil eszközön is nézhetővé tette a mozifilmeket, filmeket és zenei műsorokat, így az ingyenes mozi nézési csomag része, hogy az ügyfél okos-telefonon, tableten, asztali számítógépen (PC-n), és laptopon is el tudja érni az összes szolgáltatást folyamatosan, a nap 24 órájában. A világon egyedülállóan csak a FacebookTv-nél van lehetőség arra, hogy akár 25 nyelven minden filmet ingyenesen lehet megnézni. A filmek megnézése ingyenes! Aki szeretné igénybe venni awww.facebooktv.net internetes televízió szolgáltatását annak csak regisztrálnia kell az oldalunkon.

Üzletpolitikánk szerint a legolcsóbb és a legjobb szolgáltatást biztosítjuk ügyfeleink részére és világviszonylatban is a legolcsóbban ezen a weboldalon lehet elérni ezeket a műsorokat. Fontos üzleti tevékenységünk, hogy olyan reklám piacot teremtsünk, amely mind árában, mind szolgáltatásában megfizethető és ténylegesen ellenőrizhető a megrendelő részéről, hogy reklámja a legnagyobb célközönséghez érkezik el. Ezen szolgáltatásról az oldalon minden információt megtalál.

Mit tud a FacebookTV ?

  • Videótár: Több millió videó tartalom, ami megoszlik film, sorozat, zene, játék, stb. csatornákkal. Az egész világ videó tartalma fellelhető, és ezt mi folyamatosan frissítjük újabbnál-újabb tartalmakkal.
  • 24 órán át működő web televízió a főoldalon megjelenő videó ablakban.
  • Zenetár: kevesebb mobiladatforgalom használatával a világon fellelhető összes zene hallgatható, megosztható.
  • Hirdetések feladása több platformon (TV adásban szöveges és képes variációkban, videótárban videók előtt szöveges és spot formájában, zenetárban google ads megjelenésben).
  • Banner kihelyezés több féle módon.
  • TV stream beágyazását (Élő adások közvetítését, Sajtókonferenciát, céges konferenciákat).
  • Google Adwords kampányok menedzselése cégének a Youtube és a FacebookTV portálon együttesen.
  • Videó reklámfilm, kisfilm készítést, profi vágást marketing kampányának magánszemélyeknek, cégeknek, hoteleknek, éttermeknek, stb.
  • Franchise partner csatlakozási lehetőség.

Miért érdemes használni?

1. Forgatási költségek csökkenése:

Egy online videó forgatási költségei   jelentősen elmaradnak egy hasonló kaliberű TV reklám költségeitől. Bizonyos esetekben egyszerűbb és olcsóbb technikai eszközök felhasználásával is lehet forgatni, a jogdíjak pedig jóval alacsonyabbak kizárólag online felhasználás esetén. Általánosságban elmondható, hogy több a lehetőség a spórolásra, adott esetben akár egy egyszerű alapötlet is elviszi a hátán a videót.

2. Médiafogyasztási szokások átalakulnak:

A FacebookTv népszerűsége és felhasználóbázisa töretlenül növekszik, míg a legtöbb országban a TV nézők aránya stagnál vagy csökken. Arról nem is beszélve, hogy egyre gyakoribb a párhuzamos médiafogyasztás, ahol a TV egyszerű háttérzajként, vagy másodlagos képernyőként működik.

3. Olcsóbb a médiavásárlás:

Egyre kifinomultabbak a hirdetési lehetőségek. A leggyakoribb (és egyben leghatékonyabb) videó hirdetési formátum az ún. megállító hirdetés, ahol a nézőnek 5 másodpercet meg kell tekinteni, majd dönthet, hogy tovább nézi, vagy átlépteti a hirdetést. A hirdető azonban kizárólag a megtekintett videók után fizet (CPV = Cost Per View), a fajlagos költség pedig lemehet akár 10 Ft/videó megtekintés alá is. Így elkerülhető az a – TV esetében gyakori – jelenség, hogy olyan megtekintések után fizetünk, ami valójában nem történt meg.

Média, TV
Média, TV

4. Kreatívabbá tehető:

Többé nem az adott hosszúsághoz igazodik a tartalom, hanem az ötlet alapján választható meg a hossz. Az online videó hirdetések esetében nem kerül többe a hosszabb reklám, nem kell tartani a tipikus 30 másodperces keretet, ezáltal nagyobb tér nyílik a kreativitásnak. További érdekesség, hogy az online videók interaktívvá tehetőek, a néző a kurzorával vagy érintőképernyő esetén az ujjával bele is avatkozhat a videó eseményeibe, akár maga is eldöntheti a sztori végét. Passzív nézőből így könnyedén aktív szereplővé válik, ami növeli a márka iránti elköteleződés mértékét.

Tények:

Az internet ma már szinte mindenhol rendkívül meghatározó, otthonokban, munkahelyeken is nélkülözhetetlen jelenség. Aki nincs jelen valamilyen formában az interneten, szinte nem is létezik! Napjainkban egyre több cégnek van saját weboldala, ahol megosztja az érdeklődőkkel szolgáltatásait, termékeit, információit. Abban az esetben azonban, ha a weblapot nem hirdetik, meglehetősen nehéz rátalálni a világhálón. Természetesen, aki célirányosan keres, megtalálja a weboldalt, de érdemes számba venni, vajon mennyivel több látogatót, vagyis potenciális ügyfelet lehet szerezni az online marketing segítségével!

Az online marketing egyik meghatározó eleme a reklám videó. A reklámvideók több szempontból is rendkívül hatékonyak. Lássuk, melyek ezek! Ha egy vállalkozás rendelkezik reklámvideókkal, több felületen jelenik meg a világhálón, amely által több látogatót szerezhet. Emellett a minél több fórumon való megjelenés komolyságot sugároz az emberek felé, hiszen azt tükrözi, hogy az adott vállalkozás ad magára és fontosak számára az ügyfelek.