Amputálni kellett egy lány lábát, mert magassarkút vett fel

Szinte minden nő ismeri azt az érzést, mikor egy magassarkúban töltött éjszaka után másnap nehézkesen tud lábra állni. Ez történt Burnettel is, csak kiderült, hogy nála nagyobb a baj annál, hogy feltörte a cipő a sarkát. A lány egy hatalmas piros foltot fedezett fel a bal lábán, de azt hitte, hamar elmúlik – épp ellenkezőleg történt, a végtag egyre jobban elkezdett fájni, Lorraine pár nap múlva már alig tudott járni – írja a Daily Mail.

Elment orvoshoz, aki rávilágított, hogy súlyos fertőzése van, és antibiotikumot írt fel neki. Azonban miután a többször meghosszabbított kúra nem használt, a doktor közölte vele, hogy az idegek olyan mértékben károsodtak a végtagjában, hogy amputálni kell, még mielőtt súlyosbodik a probléma.

Mintha egy kést szúrnának a szívembe, olyan, mikor arra gondolok, hogy egy magassarkúért tulajdonképpen a lábammal fizettem – meséli a lány.

– Még a munkámat is ott kellett hagynom emiatt. Mindig is olyan ember voltam, aki szeret eljárni bulizni, de most szinte a házat se hagyhatom el – tette hozzá.