600 ezren nem tévedhetnek, ne maradjon ki ön se

A bűvös szám ugyanis szinte sokkolóan nagy, 600.000 regisztrált felhasználó követi bejegyzéseinket, veszi ki aktívan a részét a mindennapok híreiből sztorijaiból. Nálunk minden komment, minden lájk és megosztás számít, hiszen így leszünk egy, minden eddiginél nagyobb közösség! Szeretnénk egy kis videóval is kedveskedni, amivel mi is beszállunk az új őrületbe, a mannequin-kihívásba – fogadja sok szeretettel:

Köszönetünket a továbbiakban is alázatos munkával, valamint friss és fontos hírekkel igyekszünk meghálálni!

Ha még nem követ minket ezen a platformon, lájkolja Facebook oldalunkat itt!

De nem csupán Facebookon vagyunk aktívak, a közösségi oldalak szövevényes sűrűjének szinte bármely pontján megtalálhatóak a Blikk.hu tartalmai.

Itt megtalálhat bennünket az Instagramon, mely nem csupán a jelen talán legdivatosabb felülete, de a gyors hírközlés úttörője is.

Nézd meg a bejegyzést Instagramon

Július óta a Blikk.hu is használja a Viber nyilvános csevegés funkcióját. Nagyon hasznos lehet, ha csatlakozik, hiszen a friss híreket azonnal megkapja a telefonjára, így azonnal értesülhet a legfrissebb eseményekről. A Viber értesítést küld, ha új üzenetet kap, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb híreiről! Ehhez az alkalmazáson belül a "nyilvános" fülre nyomva a keresőben lehet a Blikk csevegését megtalálni, de elérheti közvetlenül is az alábbi QR-kóddal!

Blikk.hu a Viberen