image.aspx?id=e4702797-52aa-455f-b701-82edc0df76e2

Egy taxis is megsérült a Teréz körúti robbantásban

Könnyű sérüléseket szenvedett az a taxis, aki éppen a robbanás pillanatában hajtott el a Teréz körút érintett részén szombat este – értesült a hvg.hu. Tamás Miklós, a City Taxi elnöke megerősítette, hogy egyik munkatársuk valóban megsérült, amikor berobbant az autója egyik ablaka. Utasának nem esett baja.

A szombat éjjeli robbantásban két rendőr súlyos illetve súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután a közvetlen közelükben robbant fel egy házi készítésű bomba.

A hvg.hu értesülései szerint egy taxis is megsérült, ő éppen a detonáció pillanatában hajtott el a Teréz körúti épület előtt. A robbanástól a jobb első ablaka betört, a szétrepülő szilánkoktól a nyaka sérült meg, nem súlyosan. Utasa is volt, neki nem esett baja.

A sofőr sérülését a helyszínen ellátták, nem kellett kórházba mennie. Az autóját félreállították a rendőrök, az utasa egy másik kocsival utazott tovább. A taxis hajnalig a helyszínen volt, kikérdezték a rendőrök. Autója károsodott, javításra szorul. A történtek megviselték, néhány napig ezért pihen – mondta a hvg.hu-nak Tamás Miklós, a City Taxi elnöke.

A taxis a robbanás után a központtól kért segítséget, az ezt rögzítő hangfelvételt a rendőrség lefoglalta.

Nol: megpróbálják felébreszteni kedden a Teréz körúton megsérült rendőrnőt

A Népszabadság úgy tudja: jó esélye van a Teréz körúti robbanásban megsérült rendőrnőnek arra, hogy maradandó egészségkárosodás nélkül felépüljön. A történtek óta altatásban tartják, és a lap szerint kedden megkísérlik felébreszteni.

Original Article