image.aspx?id=e4702797-52aa-455f-b701-82edc0df76e2

Blikk: Nyílt koponyasérülése van a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrnőnek

Még mindig életveszélyes a 23 éves A. Szabina állapota. Tegnap este a Honvédkórház előtt gyertyagyújtást tartottak.

Még mindig életveszélyes a Teréz körúti robbantásban súlyosabban megsérült rendőr, a 23 éves A. Szabina állapota – értesült a Blikk.

A nyílt koponyasérülést szenvedett rendőrnőt mesterséges kómában tartják, a Nol információi szerint kedden megpróbálják majd felébreszteni.

A rendőrnő testvére azt kérte a laptól, tartsák tiszteletben a család nyugalmát.

A. Szabina egy volt kollégája, aki a III. kerületben dolgozott együtt a békéscsabai lánnyal, azt mondta, a rendőrnőt mindenki szereti, aki ismeri a rendőrségnél. Precíz, pontos munkatárs, aki rettentő büszke arra, hogy rendőr lehet – mondta róla a volt munkatárs.

Hétfő este 8 órától gyertyagyújtást tartottak a Honvédkórház előtt, ahol a rendőrnőt is ápolják.


© MTI / Kovács Attila

A szombat késő esti robbantás ügyében emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt folyik eljárás.

Hidegvérrel lépett át az áldozatokon a Teréz körúti zacskós alak

Újabb részleteket tudtunk meg a szombati robbantás körülményeiről. Kiderült: a robbantó olyan alapossággal megtervezte a támadást, ami arra utal, hogy a helyszínt és a használt robbanóanyagot, illetve -szerkezetet nagyon jól ismerte. Értesüléseink szerint a jelek arra utalnak, hogy ezt a robbanást milliméter pontossággal erre a helyszínre szabták.

Original Article