Malter, tégla, hercegnő: Így csinált szelfit egy munkás Katalinnal

Katalin mosolygott, amikor "leszelfizte" a munkás / Fotó: Northfoto

Filmbe illő jelenet volt! Erőtől duzzadó építőmunkások néztek egy mellettük elhaladó bájos nőt az anglia dél-nyugati csücskében fekvő város szélén épülő lakótelepénél, majd az egyik elővette telefonját, és úgy ágaskodott, hogy a hölgy és ő is benne legyenek a szelfiben. A jelenetet egy profi fotós is megörökítette, az illető nő ugyanis Katalin hercegné (34) volt, aki férjével, Vilmos herceggel (34) tett látogatást a munkálatok helyszínén.

– Nem kerültem olyan közel, mint két éve, amikor Károly herceggel szelfiztem, de ez attól még fennséges szelfi – írta közösségi oldalán Sam Wayne, akinek 2014-ben valóban sikerült a trónörökös közelébe férkőznie. A tetovált melós így is nagyon elégedett volt, és Katalin is élvezte a helyzetet, akárcsak Vilmos herceg.

Katalin és Vilmos jól érezték magukat a látogatáson / Fotó: Northfoto

  • A divatszakértők persze rögtön kiszúrták, hogy Katalin ezúttal viszonylagos szolídabb árkategóriájú ruhakölteményt, a Lela Rose divatház egyik pasztel-rózsaszín kreációját viselte, amely 350 ezer forintos árfekvésben kapható. Az építőmunkások szerint is jól állt neki!