Botrányos volt Rihanna fellépése! Csoda, hogy nem történt nagy baj a Szigeten!

Nehéz megfogalmazni, mit vár az ember, ha tényleg egy A-kategóriás hatalmas celebelőadó érkezik hazánkba. De az biztos, hogy legkevésbé sem szeretnénk, ha a koncertnek csak a kétharmadát tartaná meg, az is rosszul van hangosítva, vagy szimplán csak playback az egész.

Rihanna koncertje márpedig a Sziget legerősebb érve volt arra, miért érdemes kimenni a fesztiválra, sikerült is összehozniuk egy olyan teltházat, hogy az esti beengedés nehézségei miatt már karszalag sem kellett mindig, volt, akit csak a kinyomtatott vócserral engedtek be. Ez pedig hatalmas veszélyforrást jelentett a színpad környékén felgyülemlett iszonyú tömegnek.

Rihanna csak egy órát nyomott /Fotó: Fuszek Gábor

– Még el sem kezdődött a koncert, nekem máris ki kellett jutnom középről. Fullasztó volt és még a legnyugodtabb emberek is simán pánikrohamot kaphattak. Erre csak rátett egy lapáttal, hogy ennyit késett! – mondta egy helyszínen lévő fiatal lány.

Információink szerint valóban sokan lettek rosszul a tömegben. Felmerül a kérdés: megérte ez a hakni az egymillió dollárt a "rámnézni sem lehet"-attitűdű Rihannáért, aki az Index szerint saját maga döntött amellett, hogy nem kezd időben.