Bérletet is kezdenek árulni a fociválogatott vb-selejtezőire

A Magyar Labdarúgó Szövetség mától megkezdi a világbajnoki selejtezőkre szóló bérletek árusítását, majd szeptember 5-től az október 7-i, Magyarország-Svájc mérkőzés jegyeinek értékesítését.

A cikk a hirdetés után folytatódik Az Európa-bajnokságon nyolcaddöntős válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban – a Nemzeti Stadion felépüléséig – a hazai válogatott mérkőzéseknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak.

Az MLSZ az első osztályú csapatokkal egyeztetve életre hívta az MLSZ Szurkolói Klubot, melynek bárki tagja lehet, aki érvényes klubkártyával vagy Futballkártyával rendelkezik és a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon regisztrál. Erre mától folyamatosan lehetősége van mindenkinek, aki szurkolói- vagy Futballkártyával rendelkezik. A Szurkolói Klub tagsága különböző kedvezmények igénybevételére jogosít. Azok a drukkerek, akik nem csatlakoznak a Szurkolói Klubhoz, de klubkártyával vagy MLSZ kártyával rendelkeznek, a jövőben is vásárolhatnak belépőket személyesen a jegypénztárakban, vagy választhatják az online jegyvásárlást.

Újdonság, hogy az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a hazai vb-selejtezőkre kedvezményes áron bérletet is vásárolhatnak. A bérletkedvezmény keretében a regisztrált klubtagok a vb-selejtezőkre szóló, hazai mérkőzésekre belépést biztosító bérlet árából az eredeti jegyárhoz képest 30 százalék kedvezményt kapnak.

A jegykedvezmény keretében a Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott mérkőzéseire, de azok, akik bérlettel rendelkeznek bármely OTP Bank Ligában szereplő csapathoz vagy rendszeresen vásárolnak jegyet az első osztályú mérkőzésekre, további kedvezményt vehetnek igénybe, amellyel együtt a kedvezmény mértéke elérheti a 25 százalékot is – áll az mlsz.hu-n, ahol megtalálhatóak a bérletek és jegyek árkategóriái is.

Szerző: MTIOriginal Article