A gödöllőiek képtelenek feldogozni a 24 éves Zsófi halálát

Ahogy azt korábban megírtuk egy 24 éves fiatal lány, B. Zsófia vesztette életét július 28-án este, amikor egy férfi akarta elrabolni az autóját. Ő a kormányba kapaszkodott, megpróbálta visszatartani, azonban a férfi a gázra lépett, magával sodorta az árokba, az autó a lányra zuhant, így a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőnek, Sz. Lajosnak sikerült elmenekülnie, majd később egy isaszegi kocsmában sikerült elfogniuk a hatóságoknak.

A Faktor a gödöllői embereket kérdezte a tragédiáról, akik mind le voltak sújtva a hír hallatán. Egy szomszéd elmondása szerint este 2-3 fiatalt látott a környéken, akik látták Sz. Lajost kiszállni a kocsiból, de nekik azt hazudta, hogy a felesége van az autó alatt. Egy másik lakos elárulta, hogy a rendőrök még reggel hétkor is helyszíneltek.

Az autó a 24 éves lányra sodódott/Fotó: Hírpress/Benke Donát

Egy helyi asszony a 6:45-ös buszra várva látta, hogy a rendőrök még mindig a helyszínen vannak. Elmondta, hogy nem ébredt fel a szirénázásra este, sőt a szomszédai azt hitték, egy másik autó miatt érkezett ki a rendőrség, amelynek szintén szürke színe volt. A szomszédaitól tudta meg azt is, hogy a lány este tízkor vesztette életét.

Az utcával szemben lévő gravírozó üzletben dolgozó nőt nagyon megijesztették a történtek. Bár férjével látták a sok rendőrt a baleset helyszínén, mikor a moziból tartottak hazafele, de a történtekről csak másnap délelőtt szereztek tudomást.