Nyerjen velünk páros belépőket a Campus fesztiválra!

És ott lehet ön is a párjával, ha játszik Facebook oldalunkon a 3 darab páros belépőért! Írja meg nekünk Facebook oldalunkon kommentben, – ennél a postnál – hogy melyik világsztár koncertjén szeretne ott lenni és nyerhet egy páros napi belépőt a Campus fesztiválra!

Kelet-Magyarország legnagyobb nyári rendezvénye idén is izgalmasnak ígérkezik, a szervezők erős programmal készülnek Debrecenben.

A Nagyerdei Stadion környezetének köszönhetően az Artisjus-díjas, kelet-magyarországi rendezvény, hazai viszonylatban a legszínvonalasabb fesztivál helyszín, ahol tavaly már több mint 84 ezren buliztak. A húszhektáros terület infrastrukturálisan jól felszerelt: a WC-k, mosdók, sétáló utak, és szökőkutak mellett, ott van a stadion látványos építménye, benne a több mint ezer négyzetméteres „HALL” elnevezésű egyedülálló buli-arénával, és a kulturális programok centruma, a fesztivál emblémájaként is ismert, impozánsan kimagasló Víztorony is.

A programkínálat teljes, a markáns névsorban olyan ismert előadók szerepelnek, mint a Tankcsapda, a 25 éves Quimby, a számos szakmai és közönségdíjas Halott Pénz, a nagyszínpados produkcióvá érett Majka&Curtis, a slágergyáros Wellhello, és a mindig visszatérő Budapest Bár, Palya Bea, vagy az Irie Maffia.

A zenei színpadok kínálata mellett, újra felépül, ráadásul még látványosabb formában az „Egyetem tér”. A Debreceni Egyetem páratlan napközbeni aktivitásokkal mutatja be az egyetemváros sokszínűségét, majd este a 800 négyzetméteres teret átveszik a Dumaszínház népszerű humoristái, és a jazz/swing koncertek.

A Víztorony Pódium a Nagyerdei Víztorony mellett kétségtelenül a Campus Fesztivál egyik legkülönlegesebb helyszíne. A különleges élményt pedig csak tetőzi a sokszínű kulturális programkínálat, aminek otthont ad az emblematikus építmény a három nap során. Színház, zene, pódiumbeszélgetések, mozi, és egészen rendhagyó, műfajokon átívelő kooperációk is előfordulnak majd.

Idén is izgalmas aktualitások, és változatosság jellemzi majd a Campus programját, július 20-24 között.