Az anyját! Saját császármetszését filmezte le a kismama

A Jacqueline nevű háromgyerekes ausztrál anyuka ugyanis kendőzetlenül mutatja az irányított szülés minden pillanatát, bár a rendhagyó felvétel igazi érdekessége, hogy a beavatkozás közben képes volt a kezében tartva felügyelni a videó készítését. Mondhatni, a kisbaba kiemelésének boldog pillanatában egyszerre figyelt gyermekére a könnyes szemeivel, és az iPhone képernyőjére.

Jacqueline a közösségi hálóra, és a legnagyobb videomegosztó portálra is feltette a Sydney egyik kórházában elvégzett császármetszést. Sokan rácsodálkoztak a beszámolóra, hiszen a videón azt is hallani, ahogy az orvosok folyamatosan beszámoltak a nőnek az operáció egyes állomásairól. A doktorok általában nem szokták megengedni, hogy az anyukák a köldökzsinór elvágását lássák, mert ez túl nagy érzelmi megterhelést jelenthet nekik ez a fajta "fájdalomokozás", de Jacqueline-nel kivételt tettek. A nő egészséges kislánynak adott életet, és ezt videó is igazolja.

Ahogy azt korábban megírtuk, néhány hete egy amerikai fotóriporter, Lisa Robinson készített lenyűgöző felvételek a szülőszobában, amint gyermekét világra hozta.