Vajna Timi hasonmása nyerheti Sarka Kata szépségversenyét

A Timinél tíz évvel fiatalabb szépségnek komoly esélyei vannak arra, hogy ő legyen Magyarország legszebb lánya, hiszen három éve már indult ugyanezen a versenyen, így komoly tapasztalattal rendelkezik. Igaz akkor nem sikerült dobogóra jutnia.

Sarka Kata szerint a zsűri tagjai közül többen kiszúrták a hasonlóságot a fiatal lány és Timi között/Fotó: Isza Ferenc

A felső korhatár miatt most van utoljára esélyem, hogy megnyerjem a versenyt, és bízom benne, hogy az eddigi tapasztalataim és tudásom, a külsőm mellett meggyőzi majd a zsűrit – fogalmazott Nicoletta, aki meglepetten fogadta, mikor a Vajna Timivel való hasonlóságáról kérdeztük. – Soha nem mondták még ezt! Köszönöm a bókot, de igazából én még nem vettem észre. Jólesik a párhuzam, hiszen Timi egy gyönyörű nő – mosolygott kissé zavartan a szépség, aki pöttyös fürdőruhájában pont olyan profin pózolt a kamerának, mint Vajnáné a bikinis képein.

A párhuzam egyébként nemcsak szerkesztőségünknek, hanem a Miss World zsűrijének is feltűnt, amiről Sarka Kata mesélt lapunknak.

– Bevallom nekem nem tűnt fel, de a válogatók során több zsűritag észrevette , hogy van némi hasonlóság Nicoletta és Timi között. Úgy gondolom, ez Niki számára rendkívül megtisztelő, és nincs abban semmi rossz, hogy ha egy gyönyörű lányt egy másik szépséggel hasonlítják össze – véli Kata, aki tisztában van azzal is , hogy szépségversenyén a konkurens Miss Universe szervezőjénél fiatalabb lány is esélyes a győzelemre. A mezőnyben azonban nemcsak a külső, de a belső tulajdonságok és személyiségi jegyek is hozzájárulnak majd a korona megszerzéséhez, melyhez Nikinek minden adottsága megvan. Így a távoli jövőben nemcsak hazánk legszebb lánya lehet, de akár még sikeres üzletasszony is válhat a húszas éveiben járó fiatal lányból.

De kérdés, hogy mit szól ehhez a konkurens szépségverseny,főszervezője, Vajna Timi? Szerettük volna megszólaltatni Andy Vajna feleségét is, egyelőre nem sikerült elérnünk.

A filmügyi kormánybiztos felesége egykoron maga is szépségversenyen kezdte pályafutását/Fotó:Pozsonyi Zita

Hüvelykujjuk is hasonló

Nemcsak az arcuk, de a kezük is hasonlít Timinek és Nikinek. Vajnánéról már korábban kiderült, nincs megelégedve hüvelykujjával, ezért tavalyi reklámplakátját külön retusáltatta, hogy ujjai tökéletesek legyenek az óriási fotókon. A különleges ujjformával azonban több hollywoodi híresség is rendelkezik: a Mad Max sztárja Megan Fox például rendszeresen kézdublőrt alkalmaz, Sanaa Lathan az Alien vs. Predator színésznője pedig büszkén vállalja brachydactylia elnevezésű genetikai rendellenségét.