Elmondta az igazat a terhességéről Damu Edina!

– Nem voltam terhes! Félrediagnosztizáltak a kórházban, magam sem értem, hogyan történhetett ez. Amikor édesanyámék meglátták a zárójelentést, rajta, hogy „Közepesen fejlett gravida” teljesen kiakadtak, hogy kivel feküdtem én össze, és akkor persze magyarázkodhattam, hogy senkivel. Azóta persze kiderült, hogy nem elvetéltem, hanem soha nem is volt gyerek – magyarázta a Blikk munkatársainak Edina.

Elmondása szerint úgy derült ki, hogy mégsem várandós, hogy amikor másnap a kibírhatatlan fájdalmai miatt visszatért a kórházba, akkor már nem találták nyomát a magzatnak.

Épp a helyi kórházba tartok, az urológiára megyek időpontra. Sajnos még mindig nem múlt el a hasfájásom, és ez már aggasztó. Görcsoldó fájdalomcsillapítót szedek, de ezt sem lehet hosszú heteken át, meg hát aggasztó, hogy nem tudom, mi a bajom. Sokszor szúr, belenyilall a fájdalom, és nem értem, miért – mondta Edina, aki már aludni is alig tud a fájdalmak miatt.

Visszanyerte szülés előtti alakját/Fotó: Weber Zsolt

Bár Edina viszonya nem felhőtlen a férjével – épp válófélben vannak – ha gond van, számíthat rá. Így történt ez akkor is, amikor nemrégiben Edina megkérte Rolandot, hogy látogassa meg, vigyen neki pár dolgot. Edina állítása szerint az éjszakát is együtt töltötték. Damu Roland ezzel kapcsolatban a Borsnak azt mondta, hogy valóban meglátogatta a feleségét, de semmilyen érintkezés nem történt köztük.

Az az igazság, hogy Rolanddal lefeküdtünk. Kijött hozzám ide, Érdre, és a pillanat hevében megtörtént. Mivel egyéb egészségügyi tényezők miatt nem kellett aggódnom attól, hogy teherbe eshetek, ezért nem is védekeztünk. Tudtam, hogy nem lehetek terhes, egyszerűen nem! Ezért sem értettem az orvosi eredményt, mert a készültekor maximum egy hetes lehetett volna a magzat. Hát azt mégis hogyan mutatnánk ki? Amikor napvilágot látott a hír, hogy terhes vagyok Roland persze egyből kiakadt, és bár nagyon szereti a kis Mayát, nem akar még egy gyereket, ahogyan én sem. Így is elég kusza az életünk, szeretném tisztességesen felnevelni a lányomat – mondta Edina.

Damu Roland mindennap látogatja kislányát, akit felesége nővére gondoz / Fotó: RAS-archívum

Visszanyerte szülés előtti alakját

Edina állítja, nem sanyargatja magát, hogy ilyen vékony legyen. Konditerembe jár, s így végre elérte az áhított testalkatot. – Sokan mondják, hogy vékony vagyok, de végre visszanyertem a szülés előtti testsúlyomat. 170 centiméter magas vagyok és 50 kiló, szerintem ez ideális. Amúgy járok konditerembe, hasazni szoktam, hogy szép feszes legyen. Összességében jól vagyok – magyarázta Edina.