Dzsudzsákra lecsapott legszexibb rajongója

A virtuális ismerkedés után a Balaton Soundon futott össze a lány és a futballista /Fotó: Instagram

A szőke lány egy csapásra az internet sztárja lett – a blikk.hu-n is rendkívül népszerű volt –, amikor Instagramján megosztotta fotóját. A dúskeblű szurkoló melleire a magyar nemzeti színek felpingálása mellett odaírta filccel kedvence becenevét, „Dzsudzsi”, s barátnőivel együtt fotót is készített a gömbölyded formákról a margitszigeti Eb-meccsnézős szórakozóhelyen.

– Ügyesen fiúkák! – üzente akkor épp Bordeaux-ba, az osztrákok ellen szereplő focistáknak, s persze Dzsudzsáknak, aki reagált is a posztra, több elámuló hangulatjellel. A találkozó is jól sikerült – talán az extra motivációnak is köszönhetően –, mivel a válogatott 2-0-ra verte Ausztriát.

Nézd meg a bejegyzést Instagramon

A legértékesebb – a transfermarkt.de weboldal által 4,25 millió euróra (1,3 milliárd forintra) taksált – és egyben legtöbbet kereső magyar labdarúgó viszont már nemcsak kivetítőn csodált favorit a szép rajongó számára, hanem kézzel fogható bálvány. Mercédesz és a focista ugyanis összefutottak, s a nagy találkozásról fotó is készült Zamárdiban, a Balaton Sound nemzetközi zenei fesztiválon.

Próbáltuk elérni a labdarúgót és a csinos lányt. Előbbit nem sikerült elérni, utóbbi viszont röviden mesélt az estéről.

– Nem szeretnék részletesen beszámolni a dolgokról. Valóban találkoztunk és együtt buliztunk a fesztiválon – árulta el a Blikknek Mercédesz.