Bokszkarrier után kidobónak szegődik Erdei Zsolt?

Nyilván ez nem az új munkaköröm, ez csak egy ilyen egyszeri megjelenés. Inkább PR-fogás, mint munka, de persze ha valami lenne, akkor kellene segédkeznem, de szerencsére még nem kellett – mondta a Blikknek Zsolt, aki egyik jóbarátja, Lasz György, az őrző-védő cég vezetője kérésére öltötte fel a kék-sárga pólót.

Erdei Zsolt jóbarátja kérésére vállalta, hogy a VIP-részlegen felügyel/Fotó: Pozsonyi Zita

– Nagyon szívesen vállaltam, így kicsit legalább szétnézek a Balaton Soundon. Nagyon sokat hallottam már róla, de még soha nem voltam itt, és már azt is tudom, hogy miért. Én azért többnyire kerülöm a tömeget, szeretek inkább visszahúzódottan, magányomban élni, itt meg rengeteg az ember és nagy a hangzavar – mesélte Madár, aki az olimpiai eskütételről – egy edzést beiktatva – egyenesen a déli part felé vette az irányt. Jelenleg az olimpiára kijutó Bacskai Balázs karrierjét egyengeti, de az sincs kizárva, hogy egyszer, évek múltán majd főállásban ügyel a rendre.

– Ha minden kötél szakadna, lehet, de egyelőre nem tartunk ott. Elsősorban az utánpótlás-nevelésre koncentrálok és a Madárfészek-programra, számomra a sport marad továbbra is központban. Nem szeretném a bokszban megszerzett tudásomat máshogy kamatoztatni, maradjunk ennyiben – zárta rövidre Madár.