Újabb diadal! Hosszú Katinka továbbra is megállíthatatlan – Fotó!

A magyar világklasszis tovább folytatta a riói felkészülését, és mondhatni, sikeres volt a hétvégéje, ugyanis három számban is övé lett a győzelem – írja a Nemzeti Sport.

Hosszú először 200 háton utasította maga mögé az egész mezőnyt az immár tizedszer megtartott viadalon. Shane Tusup (28) tanítványa 2:09.23-as idővel nyerte meg az A-döntőt, több mint három másodperccel megelőzve a lengyel Alicja Tchorzt.

Aztán következett a 200 vegyes, amelyen újfent nem tudták megszorítani kitűnőségünket, magabiztosan győzött 2:08.93-mal.

Végül 400 vegyesen Hosszú fölénye még nagyobb volt, 4:35.19-cel győzött, több mint négy másodperccel megelőzve a francia Fantine Lesaffre-t.

Köszönöm a sok biztató szót, nagyon jól sikerült a hétvégi verseny, Vichyben! Az összetett pontversenyt idén én nyertem, aminek külön örülök mert eddig nem voltam még itt első. Jó volt megint versenyezni az edzőtáborozás után! Hétfőn pedig még edzünk egyet délelőtt és utána megyünk haza Budapestre – írta a közösségi oldalán az úszónő.