Hitelcsapdal! 44 millióért árulja tóparti házát Görbe Nóra

A sorozatszár háza pár napja került fel egy eladóportálra, amit 44 millióért árulnak. Arról viszont mélyen hallgatnak, miért döntöttek az eladás mellett.

-A Biai-tó partján, természetvédelmi terület mellett panorámás családi ház eladó-áll az internetes portálon található hirdetésben, ahol az ingatlan számos más előnyös tulajdonságait is felsorolták:

-15 négyzetméteres boltíves borospince, udvaron ásott, kövezett kút, kertben termő szilvafák. Megtekinthető mindennap, 10-15 óra között telefonos egyeztetés után.

Egyesek számára meglepő lehet, hogy az ajtóban az egykori Linda sorozat színésznője fogja várni, hogy körbevezesse a házában. A Színes Ász megkeresésére Görbe Nóra szűkszavúan válaszolt. -Igen, valóban az én házamról van szó, áruljuk-mondta a színésznő, aki még Facebook oldalán is megosztotta a hirdetést. Ott csupán annyit írt le, családi okok miatt jutottak erre a döntésre, de azt pontosan nem tudjuk meg, mik voltak ezek az okok.

A család egyszer már beleesett a devizahitel-csapdába, amiatt el is kellett költözniük régi otthonukból. A sorozatszárnak az Előadóművészi Jogvédő Irodával is meggyűlt a baja, hogy megkaphassa a neki járó összeget.

Nóra akkoriban összeroppant a rá nehezedő terhek miatt és sürgősen kórházba kellett szállítani. A Story magazinnak nyilatkozott nehéz időszakáról.-A stresszes élethelyzetemen jelenleg nem tudok változtatni. Néha úgy érzem, a hátamon cipelem az összes magyar nő minden terhét.