A világ legjobb nagypapája! Mini Disneylandet épített unokáinak otthonra – Videó

Dobbs a Disneylandhez közel nőtt fel, nézte, hogyan építik fel a parkot részletről részletre, és hatalmas inspirációt nyert az építkezésekből. Ráadásul egy jóbarátja a forgóajtónál dolgozott, így Steve-nek ingyen bejárása volt a csodás parkba.

Természetesen sűrű látogatásai alapozták meg azt az ötletet, hogy ő is szeretne egy saját szórakoztató parkot. Egy mérnök, egy Disney rajongó és egy egyetemi professzor segítségével elkészülhetett az ország legjobb "otthon készített" vidámparkja – írja a hellogiggles.com

Dobbsland rendelkezik Csipkerózsika várával, Jégvarázs világgal és hullámvasúttal is. Dobbslandben emellett találhatunk teáspoharakat, Micimackó vasutat és tengeralattjárós kalandot olyan helyekkel, amiket a Némó nyomában és a Verdák ihlettek.

Dobbs elárulta, hogy a kezdetekkor csupán egy jelentéktelen kicsi kartonhajó állt a hátsó udvarban. Emlékezett, hogy a gyerekek általában öt perc után megunták. A nagypapa ezután elkezdett gondolkodni, hogy is tehetné izgalmasabbá unokáinak a nála eltöltött időt. "A fiatalabb unokáim odavannak Disneylandért. Okot akartam nekik adni, hogy több időt töltsenek velem a házamban, és ez az ötlet tökéletesnek tűnt."

Dobbs fiatalabb lánya, a háromgyerekes anyuka odavan az édesapja által épített világért. "Sajnálom, nagymamák és nagypapák, de Steve most levert titeket."