Ez ám a B terv! Madridba tart Gabriel Jesus, vagyis az "új Neymar"?

A Real Madrid korábban minden követ megmozgatott azért, hogy legnagyobb riválisának sztárja, a brazil Neymar a "királyi gárda" kötelékébe kerüljön. Mivel ez sehogy nem akar összejönni, így a Real vezetői más megoldást szeretnének választani: egy hozzá hasonló képességekkel megáldott, csiszolatlan gyémánt a fő célpont.

A 19 esztendős Gabriel Jesus a Palmeiras színeiben tudta megvillantani tehetségét úgy, hogy Európa legnagyobb klubjai figyeltek fel a brazil képességeire. Annak ellenére, hogy a Real Madrid már korábban is több megfigyelőt küldött a csapat mérkőzéseire, hogy szemmel tartsák a jövendőbeli sztárt, ám úgy fest, muszáj lesz igyekezniük. Pep Guardiola új csapata, a Manchester City ugyanis már egy 17 millió fontos ajánlattal bombázza a brazil csapatot. Rajtuk kívül pedig a Barcelona, a Bayern München és a Juventus is élénk érdeklődést mutat a tini iránt.

Brazíliában tehetsége miatt kapta meg Gabriel Jesus az „új Neymar” becenevet. A fiatal sztár peidg elmondása szerint akkor lenne a legboldogabb, ha egy nap a katalán klubban játszhatna. Talán éppen idolja mellett. Hát mindezek tudatában, nem lesz egyszerű dolga a Real Madridnak.