+18! Sztriptíz volt a magyar Eb-bulin

Hajnalig tartó mulatozással ünnepelték a gárdát Franciaországba elkísérő fanatikusok a diadalt. Óriási bulit rendeztek Bordeaux belvárosában, olyan fergeteges volt a hangulat, hogy voltak, akik a ruhájuktól is megszabadultak.

Ennek a partinak mindenki csodájára járt, hiszen a vesztes osztrákok is csatlakoztak, a két tábor békésen együtt bulizott. Persze néha kénytelenek voltak meghallgatni az auf wieder sehn és a Concita szurkálódó rigmusokat, de mosolyogva vették tudomásul, ezúttal mi voltunk a jobbak. Néhány korsó sör minden ellentétet felold.

Aztán amikor a hangulat a tetőfokára hágott, a csoportkört szintén győzelemmel kezdő walesiek szimpatizánsai is előkerültek valahonnan, s úgy énekelték a magyar dalokat, mintha mindig is ezt tanulták volna. Különösen a születésnapját ünneplő őszülő vagány, Paddy volt elemében, akit a magyar kollégák is felköszöntöttek.

Az éjjel soha nem érhet véget… – énekelték a szurkolók, s valóban örökké emlékezetes lesz azok számára ez az este, akik itt voltak Bordeaux-ban. Folyt. köv. Marseilles-ben.