Megszólalt a lelkiismerete? Jelentkezett az M0-ás őrült autósa

A Bosch céges Skodával közlekedő férfi még a baleset napján felkereste az illetékes rendőrséget, hétfőn pedig jelentkezett a miatta balesetet szenvedő Balogh Arnónál is, aki a Facebookon tette közzé a történteket.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Balogh Arnó tegnap délelőtt írt a Facebookon arról, hogy a hétvégén az M0-s külső sávjában, Csömör és az M3-as között a Megyeri híd felé haladva egy mögöttük haladó Bosch céges Skoda elkezdett rájuk állni hátulról, majd ahelyett, hogy sávot váltott volna, folyamatosan közel ment hozzájuk. Megelőzve őket, végül bevágott eléjük, majd beletaposott a fékbe, így hirtelen fékezésre és a kormány félrerántására kényszerítette Arnóékat, akik megpördültek, és a szalagkorlátnak csapódtak.

Arnó a férfi megtalálásának szándékával írt a közösségi oldalra, kiemelte, hogy feljelentést is tett a rendőrségen, de ezt akár vissza is vonná, csak derüljön ki, mi játszódott le a skodás sofőr fejében. A csúnyán összetört kocsijáról készült fotót, és a szöveget rengetegen megosztották, végül pedig elő is került az őt életveszélyes helyzetbe sodró férfi.

Az Indexnek a Bosch kommunikációs igazgatója árulta el, hogy sikerült megtalálni a sofőrt, aki még a baleset napján felkereste az illetékes rendőrséget, tegnap pedig a másik kocsi vezetőjénél is jelentkezett. A munkáltató a hivatalos vizsgálat lezárását megvárja – közölt.

A lap azt írja, nem tudni, hogy a skodás lelkiismerete szólalt-e meg, vagy csak tartott attól, hogy a rendszám megjegyzésével, a kamerák felvételével előbb-utóbb úgyis megtalálnák. Arnó az újabb fejleményről azt írta: „hatalmas a közösségi média ereje és egy célzott írás hamarabb eljut a címzetthez”.