Terrortámadással viccelődött Facebookján a lezuhant egyiptomi gép stewardesse!

A híradás szerint az egyiptomi haditengerészet átfésüli a térséget, hogy megtalálja a csütörtökön eltűnt gép feketedobozait. Még annyit közöltek, hogy a tengerben csomagokat is találtak, ami szintén arra utal, hogy a tragédia helyszínét fedezték fel. A Párizsból Kairóba tartó utasszállító pedig szerda este tűnt el a radarról.

A hírek erről a gépről szóltak az elmúlt napban, arról, azonban, hogy kik is utaztak rajta, csak felszínes információi vannak a médiának. A gép lezuhanását mint terrorcselekményt könyvelték el egyelőre, viszont nem tudják, ki robbanthatta fel a gépet.

Samar Ezz Eldin /Fotó: Facebook

Nos, a DailyMail nyomozása alapján belső munka volt, amelyben egy légiutaskísérő, vagyis stewardess is részt vehetett. Az említett hölgy, Samar Ezz Eldin 27 éves volt, és munkába állása előtt egy képet tett közzé Facebook-oldalán, melyen egy tengerbe csapódott gép látható a háttérben, az előtérben pedig egy stewardess sétál ki a tengerből.

Ezt a képet osztotta meg a Facebook oldalán Samar /Fotó: Facebook

A hatóságok már megindították a nyomozást annak reményében, hogy kideríthetik, ki vagy pedig mi okozta a katasztrófát. Addig azonban maradnak a gyanús jelek és a találgatások.