Újabb agyvérzéstől féltik Kozsót

Nem­csak az éne­kest, de köz­vet­len csa­lád­tag­jait is pad­lóra küld­ték az el­múlt hetek ese­mé­nyei. Édes­anyja, Olgi néni egy újabb agy­vér­zés­től félti fiát.

Kozsó teaházát a hatóság emberi lepték el egy feljelentés után / Fotó:RAS archív

A Kozsó ellen felhozott közműlopási vádak egyelőre nincsenek bizonyítva. Az édesanyja mégis már a szomszédai tekintetét is kerüli, szinte belesorvadt a bánatba és az aggodalomba.

– Nagyon kedvesek, hogy megkerestek, de az elmúlt hetek borzalmai után úgy gondolom, nincs mit mondanom a családomról – mondta keserűen Kozsó édesanyja.

A szomszédok ugyanakkor jóval közlékenyebbnek bizonyultak, és elmondták, féltik Olgi nénit, aki a a történtek hatására teljesen összetört és megváltozott.

– Velünk sem beszél, sőt ha látja, hogy hozzá akarunk szólni, elfordítja a fejét. Pedig korábban mindig hangosan köszönt, ha meglátott. Most azonban, ha meglát, lesüti a szemét. Az arca nyúzott és beesett. Csőstül jött náluk a baj. Előbb a szakítás, most meg ez a hercehurca.

Csak nehogy másodjára is agyvérzést kapjon a Zsolti, mert abba biztosan belehalna az édesanyja – nyilatkozta a lapnak Olgi néni szomszédja.