Vivien, a félholtra erőszakolt lány: Nem tudom, képes leszek-e feldolgozni a történteket

A fiatal lány kórházi ágyán szólalt meg a Borsnak.

– Egyelőre nagyon fáj mindenem, a testem és a lelkem egyaránt. Nem tudom, képes leszek-e feldolgozni a történteket – mondta Vivien, akinek fizikai állapota a korábbiakhoz képest már olyan szinten javult, hogy kezelőorvosa szerint hamarosan hazamehet.

Viviennek ugyan gyógyulnak a sebei, de lelkileg nem biztos, hogy valaha is sikerül felépülnie / Illusztráció: Northfoto

Mint azt korábban mi is megírtuk, Vivient április 30-án erőszakolta meg Patrik egy Kelenföldi pályaudvarhoz közeli parkban. Kiderült: a fiatalok előre leszervezték a találkozót, egy szemtanú szerint békésen ücsörögtek egy padon.

A randi közben azonban Vivien visszautasította a fiú közeledését, aki fittyet hányva a nemre egyszer csak megvadult, és brutálisan megerőszakolta, majd félholtra verte Vivient. A lány az utolsó pillanatokig küzdött, támadója kezét is sikerült eltörnie, és a fiú mellkasán is össze kellett ölteni egy sebet, Viviennek mégsem sikerült elmenekülnie. Az erőszak után saját lábán próbálta elhagyni a helyszínt, végül a járókelők segítettek neki. Az életét a gyors orvosi beavatkozások mentették meg.

Patrik brutálisan erőszakolta meg a lányt, Vivien a gyors orvosi beavatkozásoknak köszönheti az életét

A lap úgy tudja, a lány belei olyan mértékben károsodtak, hogy több műtétet is végrehajtottak rajta. Az utóbbi napokban több kórházban is megvizsgálták Vivient, majd visszakerült oda, ahol először ellátták.

– Rettentően aggódunk Viviért, félünk, hogy az őt ért trauma miatt megpróbál majd véget vetni az életének. Elképzelni sem tudom, hogyan fogja valaha feldolgozni, ami vele történt. Azt hallottam, hogy rémálmok gyötrik. A legszörnyűbb, hogy most még valamelyest lefoglalja őt a testi gyógyulás, de utána jön majd a teljes lelki üresség – kesergett Vivien egyik ismerőse.

A lány egyik ismerőse attól tart, Vivien öngyilkosságba menekül a trauma elől / Illusztráció: Northfoto

A lányt megerőszakoló T. Patrik a bíróságon azt vallotta, hogy nem emlékszik semmire, mert akkor már napok óta részeg volt. Ügyvédje, Benő László elmondta, hogy a fiatal elismerte az erőszakot, részletes beismerő vallomást azonban nem tett. Felolvasták neki a gyanúsítást, amire úgy reagált, minden úgy történt, ahogy abban szerepel. A fiú annyit mondott még el, hogy sajnálja, ami történt, megbánta a tettét.

Patrik jelenleg előzetes letartóztatásban van az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben.