Jennifer Hayward: Esküvő a Rubin-tónál – 9. rész

4. fejezet – 1. rész

Egy lánybúcsú menyasszony nélkül… legalábbis furcsa.

Georgia Westwood addig lógott fejjel lefelé egy jógapozícióban, amíg a fejébe toluló vér kis híján el nem vakította, aztán dacos elszántsággal huppant le a szőnyegre. Ha a másik tizenkét lány, aki még részt vett a partin, tovább akarja kínozni magát, csak tessék.

Neki ennyi elég volt.

Letörölte a verejtéket a homlokáról. A Felicity szüleinek csónakházába beragyogó késő délutáni napfény még mindig vakítóan erős volt, és ez csak tovább rontott a helyzeten. Senki nem tudta, hogy lesz-e egyáltalán esküvő, és Arianának még mindig nem volt nyoma sem. A jelek szerint nem tudott dönteni a kegyeiért versengő két férfi között.

Georgia elfintorodott. Vérzett a szíve a nővéréért. De tényleg.

Az oktató végre megsajnálta őket, és véget vetett az órának. Georgia a háttérbe húzódott, miközben a rettenthetetlen Felicity elkezdte kibontani a több ezer dolláros pezsgőket. Felicity azért lehetett első koszorúslány, mert Georgiát túl megbízhatatlannak találták a feladathoz. Egzotikus sötét szemével és selymes, egyenes hajával Felicity pont olyan elragadó volt, mint Ariana. Nem mintha Georgia féltékeny lett volna. Tőle aztán az idők végezetéig hajszolhatják a tökéletességet.

Csak tessék.

– Van bárkinek bármi ötlete, hogy hol lehet Ariana? – kérdezte Sarah, miközben a pezsgőjével a kezében kényelembe helyezte magát az egyik szófán.

– Ha tehetném, visszaráncigálnám ide, hogy szembenézzen az érzéseivel – morogta Felicity. – Általában nem viselkedik ilyen gyáván.

– Általában nem is érzi úgy, hogy szétrobban a feje.

Mindenki az ismerős hang irányába fordult. A kék szemű, fekete bubifrizurás Ariana állt mögöttük.

– Ari! – kiáltott fel Felicity, és olyan erővel vetette magát a barátnője nyakába, hogy kis híján ledöntötte a lábáról. – Hol az ördögben voltál?

– Gondolkodtam. – A lány mindenkit sorban megölelt, aztán egy pohár pezsgővel a kezében ő is leült az egyik fotelba. – Attól tartok, még mindig szeretem Huntert.

– Ezt most tekintsük hivatalos közleménynek? – csúfolódott Tracey. – Összetörte a szívedet, aztán pedig faképnél hagyott. Sajnálom, de nem szeretheted őt.

– Nem döntés kérdése, hogy az ember kit szeret – utasította rendre a lányt Beth. – Ez csak úgy megtörténik.

Ariana arca hamuszürkévé vált.

– Mi lenne, ha készítenénk egy listát? – javasolta Dani, az ügyvéd. – Vegyük számba Jackson és Hunter jó tulajdonságait.

A menyasszony elfintorodott.

– Nos, Jackson kedves, jóképű, okos és nagyon… összeillünk.

– És Hunter?

Ariana megint csak grimaszolt.

– Ó, te jó ég! – Felicity felemelte a poharát. – Egyszerűsítsük le a dolgot. Jackson azt akarja, hogy vacsorát főzz neki, Hunter pedig téged akar vacsorára. Ezenkívül most már ő is piszkosul gazdag. Hölgyeim, ti kit választanátok?

– Könyörgöm, ne felejtsük már el, hogy összetörte a szívét! – tiltakozott Tracey.

Ariana ajka megremegett.

– Hogyan bízhatnék meg benne ezek után?

– Nem tudhatod, amíg nem beszélsz vele.

Minden szem Sarah felé fordult, ő mondta ki a nyilvánvaló igazságot.

Faye Kellerman – Fojtogató szenvedély