Pintér Tibor 14 év után szakít feleségével

– Egy évvel ezelőtt nagyon komoly érzelmi válságba kerültem, amelynek sajnos az lett a vége, hogy elválunk a feleségemmel. Tiszteletben és barátságban tesszük mindezt, de eljött az a pillanat, amikor rájöttünk, hogy jobb elengedni a másikat, és megadni a lehetőséget neki arra, hogy mással boldog legyen – árulta el Pintér Tibor, akinek tizennégy év együttélés után ment tönkre a kapcsolata a feleségével. A szakítás időszakában teljesen megváltozott. Belső vívódásainak köszönhetően ugyanis egy héten át semmit nem evett.

– Húzós és kemény időszak volt, tényleg nem ettem, csak szivaroztam, és hajtottam magam. A munkába menekültem, aminek köszönhetően annyira túlpörögtem, hogy csak altatóval tudtam aludni. Mivel egy-egy előadás eleve olyan kemény fizikai munka, hogy két-három kilót is fogyok alkalmanként, így hamar meglátszott rajtam, hogy valami nincs rend­­ben. Érez­­tem, hogy ez így nem jó, de amikor a tükörbe néztem, annak örültem, hogy végre olyan izmok is látszanak, amelyek korábban soha. Pedig mindig is sportoltam. Ezért úgy döntöttem, hogy erényt kovácsolok ebből!

Pintér Tibor egy hete Rubint Réka mellett egy lovat is színpadra vitt A Nagy Duettben /Fotó: Isza Ferenc

Tibornak ugyan októberben meg kellett élnie egy újabb mélypontot – műteni kellett a lábát, mert egy szerencsétlen balesetben vágta közben ráesett egy ló –, de nem adta fel, és összeszedte magát. Az eredményt pedig szívesen mutatta meg Nánási Pál fényképezőgépe előtt.

– Most, hogy egyedül élek, megtehetem, hogy azt tartok a hűtőmben, amit én szeretnék: általában semmit – nevetett. – Persze zöldséget találni benne, vigyázok erre a testre. Én ugyanis ebből élek, hiszen 42 évesen még rendszeresen nekem kell játszanom a szőke herceget, legközelebb a legújabb Hófehér és a hét törpe musicalünkben – tette hozzá a színész, aki még félmeztelenül is büszkén pózolt.

Rubint Réka és Pintér Tibor, A Nagy Duett versenyzői

De vajon az életben is létezik-e az a nő, akinek újra ő a szőke hercege?

– Egyelőre sem komoly, sem komolytalan kapcsolatom nincs. Be kell vallanom, most olyan szenvedéllyel csinálom a színházat, hogy ez ki is tölti az életem. Vallom, hogy mással csak akkor lehet boldog valaki, ha önmagával az, nekem pedig jelenleg a lovas színház a boldogság. Persze ki tudja, mit hoz a tavasz, azt azért férfiként én is érzem a zsigereimben – tette hozzá titokzatosan mosolyogva az énekes.

Lóval ment a színpadra

Tévétörténeti pillanatoknak voltak szemtanúi a TV2 nézői A Nagy Duett stúdiójában múlt vasárnap. Rubint Réka és Pintér Tibor a Honfoglalás című produkciót ugyanis Szilas, a Nemzeti Lovas Színház egyik négylábú főszereplője hátán adta elő. Szerencsére Szilas nagyon jól képzett állat, így nemcsak a próbákon, de az élő adáson is tökéletes munkát végzett, és továbbjutáshoz juttatta Rékát és Tibort.

Ha van véleményed az olvasottakról, gyere és mondd el a Blikk-kocsmában! Katt a lenti képre: