Fel kell kötnie a gatyát! Keresztes szigorú főnöke lett Norbinak a színpadon

Az énekesnő nem tűr semmi lazsálást, egy kis hiba után is képes alaposan leszidni a komoly birodalmat felépítő üzletembert, akinek nincs más választása, mint egy jól nevelt kisiskolás módjára végrehajtani az Ildikó által meghatározott feladatot. A jó produkció érdekében ugyanis igenis szigorúnak kell lenni, és addig gyakorolni, ismételni a dolgokat, amíg nem megy minden tökéletesen. S ha ennek érdekében Keresztesnek keményen kell bánnia Schobert Norberttel, akkor azt fogja tenni.

Szigorú főnököt kapott Keresztes személyében Norbi / Fotó: RAS-archívum

– Néha tényleg olyan, mint egy kiképzőtiszt, de mivel ő is csak egyszerűen olyan maximalista, amilyen én vagyok, teljesen alávetem magam neki – nevetett Norbert, akit a pénteki próbán is folyamatosan rendszabályozott Ildikó, utasította, hova lépjen, mit csináljon.

– Úgy szokott rángatni a próbákon, mint egy rongybabát, húz-von a ruhámnál fogva, hogy megmutassa, mikor mit kell csinálni. Nem is csodálom, hogy nincs más választása, hiszen a szöveg és a zene mellett azért itt rengeteg más dologra is figyelni kell, nemcsak a koreográfiára, de a ruhára és a kellékekre is – magyarázta Norbert, aki nem szokott hozzá ahhoz, hogy néha kisiskolás módjára kell hallgatnia az adott leckét.

– Az erős nőket megszoktam, hiszen Réka is az, de Ildikó tényleg nagyon kemény. Otthon én vagyok a főnök, itt azonban Ildikó, de nem is csoda, hiszen ebben az egészben neki olyan tapasztalata van, amely miatt nem is lehetne ez másképpen. Persze azért néha én is eléggé szigorú vagyok vele, főleg amikor a szövegtanulásról van szó, abban ugyanis Ildikót kell rendszabályozni néha – jelentette ki Schobert, aki azt hozzátette: bármennyire is szigorú vele Keresztes, nála jobb partnert nem is kaphatott volna.

– Mind a ketten hiperaktív „bohócok” vagyunk, akik tudják, hogy a színpadon csak akkor lehetnek igazán lazák, ha rengeteg munkát tesznek a produkcióba. Ehhez igazán jár a szigor is – tette hozzá Keresztes Ildikó.

Ha van véleményed az olvasottakról, gyere és mondd el a Blikk-kocsmában! Katt a lenti képre: